Pages

Tuesday, February 18, 2014

ទទួលទាន​​អ្វី​ខ្លះ​ទើប​អាច​កាត់បន្ថយ​សំពាធឈាម​នៅ​ក្នុង​ខ្លួន​បាន?

ជំងឺ​លើសឈាម និង​សំពាធឈាម​ឡើង​ខ្ពស់​ គឺ​​ស្ថានភាព​មួយ​ដែល​ធ្វើ​ឲ្យ​ឈាម​​ហូរ​ក្នុង​សរសៃឈាម​របស់​​មនុស្ស​ឡើង​ ខ្ពស់​ខុស​ពី​ធម្មតា។ នេះ​អាច​​បណ្ដាល​ឲ្យ​ខូច​សរសៃ​ឈាម និង​បង្ក​ឲ្យ​ម​ដាច់​សរសៃឈាម​នៅ​ក្នុង​ខួរក្បាល​ ព្រមទាំង​កើត​មាន​ជំងឺ​បេះដូង​បាន​ទៀត​ផង។ ទោះបីជា​បែប​នេះ​ក្តី ដើម្បី​ឆ្លើយតប​ទៅ​នឹង​បញ្ហា​នេះ មិត្ត​អ្នកអាន​អាច​ស្វែង​យល់​ពី​ប្រភេទ​អាហារ​សំខាន់ៗ​​​ចំនួន​១០ ដែល​​មាន​​គុណប្រយោជន៍​​បំផុត​ក្នុង​ការ​ទប់ស្កាត់​​ជំងឺ​នេះ។ តើ​​ប្រភេទ​អាហារ​ទាំង​នោះ​មាន​អ្វី​ខ្លះ?
១ ផ្លែ​ចេក

ចេក​​ពិត​ជា​អាច​ជួយ​កាត់បន្ថយ​សំពាធឈាម និង​ជំងឺ​បេះដូង​នៅ​ពេល​ដែល​​​យើង​​ទទួល​ទាន​វា​ជា​ប្រចាំ មួយ​ឬ​២​ផ្លែ​ក្នុង​មួយ​ថ្ងៃ។ វា​មាន​ផ្ទុក​សារជាតិ ប៉ូតាស្យូម និង​ សូដ្យូម​ ដែល​ជួយ​សម្រួល​ដល់​សំពាធឈាម​ព្រម​ទាំង​អាច​ជួយ​ស្ដារ​កម្រិត​​ជាតិ​ស្ករ​នៅ ​ក្នុង​ឈាម​ផង​ដែរ។ ​​
Read More >>>

No comments :

Post a Comment