ជំងឺលើសឈាម និងសំពាធឈាមឡើងខ្ពស់ គឺស្ថានភាពមួយដែលធ្វើឲ្យឈាមហូរក្នុងសរសៃឈាមរបស់មនុស្សឡើង ខ្ពស់ខុសពីធម្មតា។ នេះអាចបណ្ដាលឲ្យខូចសរសៃឈាម និងបង្កឲ្យមដាច់សរសៃឈាមនៅក្នុងខួរក្បាល ព្រមទាំងកើតមានជំងឺបេះដូងបានទៀតផង។ ទោះបីជាបែបនេះក្តី ដើម្បីឆ្លើយតបទៅនឹងបញ្ហានេះ មិត្តអ្នកអានអាចស្វែងយល់ពីប្រភេទអាហារសំខាន់ៗចំនួន១០ ដែលមានគុណប្រយោជន៍បំផុតក្នុងការទប់ស្កាត់ជំងឺនេះ។ តើប្រភេទអាហារទាំងនោះមានអ្វីខ្លះ?
១ ផ្លែចេក
ចេកពិតជាអាចជួយកាត់បន្ថយសំពាធឈាម និងជំងឺបេះដូងនៅពេលដែលយើងទទួលទានវាជាប្រចាំ មួយឬ២ផ្លែក្នុងមួយថ្ងៃ។ វាមានផ្ទុកសារជាតិ ប៉ូតាស្យូម និង សូដ្យូម ដែលជួយសម្រួលដល់សំពាធឈាមព្រមទាំងអាចជួយស្ដារកម្រិតជាតិស្ករនៅ ក្នុងឈាមផងដែរ។
Read More >>>
No comments :
Post a Comment